Regnskabsservice tilbydes i hele Danmark

Vi ordner dit papirarbejde

Er regnskabsarbejdet bare en sur pligt, som skal overstås i din virksomhed? Sådan behøver det heldigvis ikke at være. Hos MK Bogføring elsker vi nemlig – modsat mange andre – at føre regnskab.

Vi tilbyder vores regnskabsservice for kunder i hele landet, lige fra Slagelse, Sorø og Korsør, hvor vi selv har base, til Skagen.

Slip for det kedelige papirarbejde og brug tiden på det, du er god til.

Rådgivning og regnskabshjælp døgnet rundt (næsten)

Vi stræber efter at rådgive dig og yde regnskabsservice med fokus på detaljen, så du føler dig tryg ved at overlade dit regnskab til os. Det er vores vigtigste opgave at lytte til dig og overholde alle deadlines.

Derfor arbejder vi også for kunder i hele landet og er tilgængelige (stort set) 24 timer i døgnet. Du kan derfor altid kontakte os, hvis du vil lette dine bekymringer, har et spørgsmål til dit regnskab eller har brug for økonomisk rådgivning.

Det er Mia Kühlmann Vestenkjær, uddannet controller hos Deloitte og HA i almindelig erhvervsøkonomi, som har stiftet og ejer virksomheden. Det er din sikkerhed for en veluddannet bogholder og regnskabsservice i højeste kvalitet. 

Kontakt os og få en pris på regnskabsservice

Har du brug for hjælp til at holde styr på dit regnskab? Vi er kun et opkald væk. Kontakt os allerede i dag, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed.

Følg med på Facebook og bliv opdateret!

Har du spørgsmål?

Send den via nedenstående formular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til vores services, priser eller åbningstider er du altid velkommen til at kontakte os herunder.

Vi glæder os til at høre fra dig!

MK Bogføring – CVR: 21007439